Arrangementsveiviser

EQ Admin har en egen veiviser for at det skal være raskt og enkelt å opprette arragement og sette opp påmelding.  Veiviseren er basert på maler, og sikrer dermed at du får riktig klasse- og lisensoppsett i arrangementet i henhold til gjeldende regler.

Veiviseren er tilgjengelig for brukere med tilgangsnivå Leder og Arrangementsansvarlig.  Brukere med tilgangsnivå Leder har nødvendige rettigheter for å legge til arrangementsansvarlige.

Logg inn på EQ Admin med fra følgene adresse: https://timing.quick.no/QTAdmin

Hvis du har glemt ditt passord, eller ikke har logget inn på EQ Admin tidligere kan du klikke på “Glemt passord” for å resette ditt passord.  Kontakt EQ Timing kundeservice dersom du trenger hjelp for å komme i gang.

Slik oppretter du et arrangement

Flerdagers arrangement: Les om forhold du bør ta når du skal opprette flerdagers arrangement her:

Logg deg inn på EQ Admin.  Velg Arrangementsveiviser

Veiviser1

Registrer aktuelle detaljer om arrangementet – navn, sted, tidspunkt etc.

Husk å velge riktig gren for å få tilgang til de riktige malene.

Hvis du skal bruke påmeldingsløsningen – huk av for “Bruk webpåmelding” og registrer påmeldingsperioden.  Dersom påmeldingen skal være åpen helt frem til start trenger du ikke oppgi stengetidspunkt for påmeldingen.  Mange arrangement har flere nivåer i pristrappen enn “ordinær påmelding” og “etteranmelding”.  Hvis dette er aktuelt kan du endre pristrappen etter at har gått gjennom veiviseren.

Trykk Neste for å komme videre til oppsett av øvelser som inngår i arrangementet.

Veiviser2

 

Trykk Legg til øvelse, legg til navnet på øvelsen og velg en klassemal.

For at eventuelle engangslisenser skal beregnes riktig er det også viktig at du oppgir riktig distanse.

Huk av for hvilke klasser fra malen som skal inngå.  Du kan huke av for alle samtidig ved å huke av i headingen.

Veiviser3

Gå videre til fanen Priser for å legge til priser.  I noen faner ligger det også ferdig definerte priser basert på forbundets maksimumssatser.

Hvis prisen er differnsiert på alder kan du legge inn aldersintervall.  Hvis det ikke er noen differensiering trenger du ikke fylle ut disse feltene.  Hvis det ikke er tillegg for etteranmelding trenger du heller ikke fylle ut etteranmeldingspris.

Hvis arrangementet inngår i en serie (for eksempel en rittkarusell eller en trippel) kan du knytte det til serien under fanen Serier.  Hvis du bruker QT tidtakingssystem kan da også sammenlagtresultater og poeng beregnes automatisk.

Veiviser4

Gjenta dette for alle øvelser i arrangementet.

Veiviser5

Legg til en beskrivelse for arrangementet.

Veiviser6

Legg til arrangørlogo og et bilde til påmeldingssiden din.  Veiviseren har et innebygget verktøy for å beskjære logo og bilde slik at det passer inn på siden.

NB! Husk å trykke “Lås bilde” for å lagre bildet i påmeldingen.

Veiviser7

Last opp vedlegg for arrangementet. Kryss av for publish for at de skal bli tilgjengelige fra terminlisten, ellers er de kun tilgjengelige i Admin. For eksempel kan det lastes opp en Invitasjon eller løypekart. Lastes det opp mange dokumenter kan disse grupperes i mapper. Det kan også legges til en beskrivelse på dokumentet, enten under opplasting eller ved å trykke på tegnet under Description etter at dokumentet er lastet opp.

Veiviser8

Om tidtaking ikke blir gjort av EQTiming kan lenker til påmelding, deltakerliste og live resultater fylles ut under Lenker. Utøverene vil da lenkes til disse sidene fra terminlisten.

Veiviser9

Legg inn Roller om dette er tilgjengelig.

Veiviser10

Noen øvelser krever at man bekrefter at reglene til NIF og NCF følges. Dette valget vises ved siden av Opprett på bunnen av veiviseren og må velges for å kunne opprette arrangementet.

Trykk på Opprett for å starte generering av arrangementet.  Prosessen kan ta noen sekunder avhengig av hvor mange øvelser som inngår i arrangementet.

Arrangementet ditt er nå opprettet, og klart til å ta i mot påmeldinger.

Related entries