Påmelding til arrangement

Denne artikkelen beskriver hvordan du melder på en eller flere utøvere til et renn.  Fremgangsmåten for utøvere som skal melde på seg selv er nesten identisk med fremgangsmåten for påmeldingsansvarlige som skal melde på flere utøvere fra klubben.  Disse to er derfor beskrevet samlet.

Du må ha en Min Idrett konto for å registrere påmelding.  Hvis du har en rolle som Påmeldingsansvarlig eller tilsvarende i klubben din kan du melde på utøvere fra klubben din.  For å melde på kun deg selv er det tilstrekkelig med en konto med utøver/medlem-tilgang.

1. Klikk på “Påmelding” på ønsket arrangement i terminlisten.

Paamelding01

2. Trykk på “Meld på” knappen på ønsket øvelse.  Hvis du skal melde deg på til flere øvelser i samme arrangement ved å gjenta dette for hver øvelse du skal melde på til.   Hvis du som påmeldingsansvarlig for klubben skal melde på flere utøvere kan du trykke Meld På flere ganger for å legge til flere utøvere.  Eller du kan endre antallet på neste side. Paamelding02

3. Trykk på Handlekurv-knappen for å fortsette til neste side.

Paamelding03

4. Verifiser at du har valgt riktige øvelser og riktig antall.  Du kan justere antallet her for å endre antallet deltakere til hver øvelse. Trykk på Neste-knappen for å gå videre.

Paamelding04

5. Trykk på Logg inn med Min Idrett for å komme til Min Idrett påloggingsportalen.

Paamelding05

6. Oppgi brukernavn og passord, og trykk på pilen.

Paamelding06

7. Etter at du har logget deg inn vil du komme videre til detaljsiden for deltakerne som skal meldes på.  Hvis du er medlem/utøver uten påmeldingsansvarlig rolle vil skjemaet være ferdig utfylt med dine personlige detaljer.

Hvis du har rolle som påmeldingsansvarlig kan du trykke på Velg utøver-knappen for å velge blant klubbens registrerte utøvere.

NB! Det er meget viktig at du registrerer korrekt emiTag ID ved første påmelding til 2016 sesongen.  (Til senere påmeldinger vil emiTag ID være lagret i systemet)

Paamelding07

Med rolle Påmeldingsansvarlig i klubben kan du melde på klubbens registrerte medlemmer med Velg utøver knappen.  Du får da opp et vindu hvor du kan søke i medlemsregistret og velge utøver til skjemaet. Gjenta dette for hvert skjema hvis du skal melde på flere utøvere.

Trykk på Neste utfylling for å komme videre til neste deltaker.  Når du er på siste deltaker vil knappen Fortsett til utsjekking komme opp i stedet.

Paamelding08

9. Kontroller sammendraget og huk av for at du aksepterer betingelsene for påmeldingen.  Trykk Fullfør når du er klar.  De registrerte deltakerne vil da være påmeldt til arrangementet.  Du vil motta en epost med påmeldingsbekreftelse.

For noen arrangement vil også fakturaen bli sendt på epost med det samme.  For andre arrangement vil du kun motta påmeldingsbekreftelsen nå, og fakturaen vil bli tilsendt senere, da vanligvis når påmeldingsfristen er utløpt.

Paamelding09

Du får også et kvitteringsbilde i nettleseren når påmeldingen er fullført.

Hvis du ønsker å se oversikt over påmeldte deltakere kan du trykke på Deltakere-fanen.

Paamelding10

Trenger du hjelp?

Konsulter først “Ofte stilte spørsmål” for å se om du finner svar på spørsmålet ditt der.  Denne kompletteres dersom det er spørsmål som stadig går igjen.  Hvis du ikke finner svar på spørsmålet der kan du sende en epost til support@eqtiming.no, så får du hjelp innen 24 timer på hverdager.  Hvis det haster kan du ringe vår kundeservice på telefon 61159000 (åpen man-fre 08:30-16:00).

Related entries