Nye engangs startnummer for langrenn

EQ Timing lanserer nå en ny type engangs startnummer designet spesielt for tur-renn for bruk sammen med engangsbrikker.  De nye startnumrene ser definitivt bedre ut enn vanlige løps-startnummer festet med sikkerhetsnåler som har vært mye brukt i tur-renn de siste årene.

De solide båndene i solid stoff er sydd på startnumrene og gjør dem til et kvalitetsprodukt som deltakerne gjerne henger på «skryteveggen» sin som et bevis på at de har fullført rennet.  Startnumrene ble testet i noen renn sist vinter, med svært gode tilbakemeldinger både fra deltakere og arrangør.

Startnr

Doble startnummer leveres med engangsbrikke både foran og bak.  Dette gir svært sikker avlesning kun ved bruk av sideantenner opp til 8 meters løypebredde.  Dermed blir også rigging av utstyr på tidtakingspunktet svært enkelt, siden man slipper å grave matter ned i snøen.

Startnumrene leveres også i enkeltsidig utgave med bånd rundt halsen og knyting på ryggen.  Denne utgaven er designet spesielt med tanke på turrenn hvor man bruker ryggsekk.

Startnumrene leveres med engangsbrikker ferdig montert fra EQ Timing.  Dermed blir det kun én «ting» å dele ut til deltakerne, og ingen ting å samle inn.  Og alle forstår hvordan startnummeret skal benyttes, slik at man unngår brukerfeil.

Ta kontakt i dag, så kan vi sammen se på hvordan dette kan tas i bruk i ditt arrangement.