Assistanse/utleie

Assistanse

Trenger dere assistanse ved avvikling av et arrangement? EQ Timing AS kan tilby assistanse på “alle” nivåer ved idrettsarrangement.
Vi kan hjelpe dere med påmeldinger, tidtaking og resultatservice under arrangementet, og eventuelt etterarbeid.
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Utleie

Vi leier ut “alle” typer tidtakingsutstyr til små og store arrangement. Mest aktuelt er utleie av emiTag brikkesystem for langrenn, skiskyting, sykling og mosjonsløp.

Vi har flere tusen emiTag brikker for utleie, samt noen titalls ECB1 målstasjoner og ETS1 mellomtidsstasjoner. Alle våre utleie ETS1er er utstyrt med gprs-modem for online mellomtider.

Løperbrikker og postenheter til Emits EKT-system for orientering, er det også mulig å leie av oss.

I tillegg har vi bl.a. tradisjonelle målklokker (ETR3), start display (ESD2) og sekunderingsklokker (ET5) til utleie.

Ved leie av emiTag brikker, og annet utstyr som ECB1, ETS1 og ESD2, betaler man alltid for antall bestilte enheter, ikke hvor mange som faktisk blir brukt. emiTag brikkene med borrelåsbånd blir levert på brett á 25 stk i numerisk rekkefølge, og man må leie hele brett. Ved gjenbruk av brikker (ny start utover én start som er inkludert i helgeleieprisen for hver brikke) betales 50% av helgeleiepris per ekstra start for alle brikker som gjenbrukes på denne måten. Tilsvarende gjelder for stasjoner og annet leieutstyr; en dags bruk er inkl. i leieprisen. Ved flerdagers arrangement faktureres påfølgende dager med 50% rabatt på vanlig utleiepris.

Husk å spesifiser ønsket leieutstyr, arrangementsdato, idrett og kontaktperson med e-post adresse og telefonnummer, ved forespørsel om leie av utstyr.